MENU
Menu

Training Werken met baby’s bij KDV In je Sas

De training Werken met baby’s afgerond bij KDV In de Sas in Siddeburen.

Wat een leuke periode hebben we samen gehad. Samen ook veel kunnen sparren en mooie en open, eerlijke gesprekken gehad, maar ook samen meerdere kinderen en situaties mogen bespreken.

Het personeel zag je groeien gedurende de periode. Hun mooie vak werd steeds mooier en de passie spatte er weer van af. Ook ben ik erg trots op de doelen die ze op papier hebben gezet en waarvan ik ook zeker weet, dat ze gehaald gaan worden.

Ik ben dan ook erg blij dat dit terug kwam in de evaluaties, wat een mooie dingen staan er in. Vooral de opmerkingen “Blijf zo enthousiast en ga alsjeblieft zo door. ” “Wat fijn dat we ook bij je terecht kunnen met vragen m.b.t. oudere kinderen.” “Wat fijn dat je mij ondertussen ook gecoacht hebt!” doen me erg goed. Daar doe ik het voor. Passie en kennis moeten gedeeld en uitgestraald worden! Ik kan en wil geen zakelijke onpersoonlijke training geven. We willen ondertussen ook lol hebben toch?!

Milan, onze zoon, kwam even bij mij staan en zijn blik viel op deze opmerking. “Mama, wat vind je van de trainer is de vraag en dan staat er Supervrouw! WoW!” Een tijdje later kwam hij terug. “Ik heb jou als supervrouw getekend. Jij stijgt overal boven uit en als iemand een vraag heeft of wat wil weten, dan vlieg jij er heen!” Trots op mijn zoon en op het team van In je sas. Zet hem op allemaal, jullie kunnen het!

© 2024 | Webdesign Kuipers Design