MENU
Menu

Werken met baby’s? review door Ineke

Werken met baby’s? Ik?

Waarom moet ik de training Werken met Baby’s nog volgen? Ik werk toch al heel lang met baby’s? Ik weet het allemaal toch al wel? Zijn deze vragen herkenbaar? Voor Ineke ook. Toch heeft ze zich opgegeven en dit is haar verhaal:

“Werken met baby’s, heb jij daar een training voor nodig?” dat is mij de laatste weken vaak gevraagd door kennissen, door vraagouders en door mijn eigen thuisfront.

Sowieso sta ik open voor elke cursus/training die op mijn pad komt en mijn motto is dan ook al snel “ik steek er altijd wat van op!” Daar kwam bij dat ik dit jaar al 2 baby’s op de groep heb en al wist dat ik er het komend jaar nog 2 bij krijg.

Maar deze training doet vanaf dag 1 heel veel met mij. Het is de samenstelling van de groep (allemaal enthousiast, we voelen elkaar op heel veel vlakken aan en er is herkenning) én het is de manier waarop er training wordt gegeven.

Het is een hele dag. De aandacht verslapt niet. Anja weet door middel van vertellen, van opdrachten, van vragen stellen de aandacht van ons allemaal goed vast te houden.

Door de manier waarop ze het doet, zet ze mij aan tot nadenken, tot bewustwording van mijn eigen handelen, denken en zienswijze. Er gaat ongemerkt toch wel het e.e.a. op de automatische piloot. Je leert nadenken over hoe het voor jouw situatie anders kan en bewust weer meer tijd/aandacht te creëren voor 1-op-1-momenten met baby’s/kinderen. Je ziet/voelt onmiddellijk het effect van de opdrachten die je mee naar huis krijgt.

Door middel van voorbeelden/opdrachten/visies/technieken leer je ook om zelf niet altijd in de “5e versnelling” bezig te zijn omdat je nog zoveel “moet”.

Ik ben nog maar halverwege de training, maar ik ben heel erg blij met mijn beslissing om deze training te gaan volgen.

Ik raad dan ook iedereen aan om de training bij Anja te gaan volgen. Ook omdat ze erg veel eigen kennis en onderwerpen aan de training heeft toegevoegd!

Anja, nogmaals bedankt voor deze fijne training!

© 2024 | Webdesign Kuipers Design