MENU
Menu

Over Anja Lutz

Anja komt uit het onderwijs en heeft ruim 12 jaar voor de klas gestaan. Vervolgens is zij zich gaan specialiseren in gedrags- en leerproblemen. Ze is leerlingen gaan begeleiden en de ouders en leerkrachten gaan coachen en trainen, om deze kinderen te kunnen begeleiden.

In 2012 is zij zich gaan richten op de kinderopvang. Het zat al jaren in haar hoofd om de kinderopvang naar een hoger niveau te tillen. Na te hebben gespard met haar man Mark zijn ze samen begonnen met de Coole KIDS Box. Spelenderwijs Ontwikkelen is volgens haar dé manier om kinderen te begeleiden. Ze hebben de “luikjes” open op het moment dat ze met mooie materialen mogen spelen. Ondertussen is zij trainingen blijven volgen om kinderen op hun eigen bergtop te krijgen.

Tja het lesgeven, kon Anja niet loslaten en aangezien er vanuit de kinderopvang steeds vaker werd gevraagd of zij geen trainingen wilde geven, is deze passie weer volledig naar boven gekomen.

Vanaf 2018 geeft ze weer volop trainingen, maar nu speciaal voor de kinderopvang. Ook heeft ze haar eigen trainingen ontwikkeld, omdat o.a. het Spelenderwijs Ontwikkelen nu eenmaal op de kaart gezet moet worden volgens Anja.

Hoe ze de trainingen geeft? Vol passie, enthousiasme en met veel kennis. Loslaten? Dat doet ze niet. Als je een training hebt gevolgd, kun je altijd bij haar terecht met vragen. Want alle kinderen verdienen het om op hun eigen bergtop te komen!

Vanaf 2019 is daar de pedagogische coaching bij gekomen. Zo bieden we een totaal pakket aan voor de kinderopvang, maar ook voor de leerkrachten in het basisonderwijs.

Jip en Kes

Jip betekent geven en gastvrij. Kes betekent voor het geluk geboren.

Deze namen geven een mooi beeld van onze manier van trainen en de trainingen zelf. We zijn erg blij te mogen werken met jou.

Vol passie ga je aan het werk in de kinderopvang en wil je graag de kinderen naar hun eigen bergtop begeleiden.

Je kijkt naar het kind en zijn behoeften en handelt daar naar. Kortom de kinderen en wij zijn blij dat jij er bent!

Ben je op zoek naar een standaard training, waarbij je alleen maar hoeft te zitten en luisteren? Dan kun je beter verder kijken, dan zijn wij niet de juiste keuze. Zoek je dit juist niet? Kijk dan verder….

Algemene reviews

Saskia, KDV In je Sas

"Anja is meedenken"

Anja heeft bij KDV In ja Sas al meerdere trainingen gegeven
Anja is enthousiast.
Anja heeft veel praktijkvoorbeelden, een mens uit de praktijk.
Anja staat open voor discussies.
Anja zorgt voor veel afwisseling tussen theorie en praktijk.
Anja heeft verstand van kennis.
Anja is meedenken.
Anja zorgt ervoor dat de cursusdagen absoluut voorbij vliegen.

Ingrid

"Anja geeft de training op een pakkende manier!"

Anja geeft de training op een pakkende manier!

Door afwisseling van opdrachten, spel en theorie blijf je goed bij de les. En dat is heel prettig omdat het soms een lange zit is, maar op deze manier is dat niet heel erg en gaat de tijd heel snel voorbij!!

Anja neemt ook heel erg de tijd voor iedereen, ze laat iedereen uitpraten en is benieuwd naar ieder hun verhaal!! En op een leuke manier kapt ze het verhaal af en gaat verder met de les👍

Anja je bent een topper, maar dat wist je al😃

© 2024 | Webdesign Kuipers Design