MENU
Menu

Wil je graag je eigen persoonlijke en op maat gemaakte online academie? Dat kan ook!

Wil jij je team een leven lang leren aanbieden?! Dat kan via het initiatief van de overheid om volwassenen te stimuleren om zich te blijven ontwikkelen. Zo kun je de vaardigheden van je team blijvend op peil houden en laten aansluiten op de veranderde arbeidsmarkt. zodat hun vaardigheden blijven aansluiten op de veranderende arbeidsmarkt. JipKes Trainingen biedt alle kinderopvangorganisatie en gastouderbureaus een op maat gemaakt traject aan die met SLIM-subsidie kan worden uitgevoerd. De afgelopen subsidie periodes zijn de trajecten meerdere keren goedgekeurd en uitgevoerd.

Als kinderopvangorganisatie is het belangrijk om in ontwikkeling te blijven, zodat nieuwe werknemers, maar ook de huidige werknemers positief aan zich blijven binden. Zo zorg je er dus voor dat je bedrijf succesvol is en blijft. Met de SLIM-subsidie wil de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een leerrijke werkomgeving stimuleren in het mkb.

De minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid stelt vanaf 2020 € 48 miljoen beschikbaar voor initiatieven gericht op stimuleren van leren en ontwikkelen in het mkb. Pak deze kans en investeer in de ontwikkeling van je personeel zonder dat het je teveel geld en tijd kost.

Wij verzorgen samen met jou en onze subsidiepartner de aanvraag en verantwoording. We ontzorgen je graag, zodat jij je kunt blijven focussen op je team. De aanvraag is ook via de no cure no pay garantie.

 

Wat is de SLIM-subsidie?

SLIM is een subsidieregeling voor mkb-ondernemingen die projecten hebben die gericht zijn op leren en ontwikkelen. Als je als MKB kleinbedrijf wordt ingeloot, ontvang je 80% vergoed van de kosten tot een maximum van €25.000.

Voor wie is de SLIM-subsidie?

  • Alle individuele mkb-ondernemingen
  • Samenwerkingsverbanden in het mkb

Wat kun je met de SLIM-subsidie?

SLIM-subsidie is bedoeld om projecten te subsidiëren die:

  • Ontwikkel-, leer- en scholingsbehoeften in een onderneming in beeld brengen
  • Loopbaan- en/of ontwikkeladvies voor werknemers betreffen
  • Leren en ontwikkelen van kennis, vaardigheden en beroepshouding verankeren in de bedrijfsvoering
  • Een praktijkleerplaats bieden aan een beroepsopleiding in de derde leerweg

Wanneer kun je de SLIM-subsidie aanvragen?

Het mkb kan in maart en september subsidie aanvragen. Samenwerkingsverbanden kunnen dat in de periode van april tot en met juni aanvragen.

Wat kan JipKes voor jou betekenen m.b.t. de SLIM-subsidie?

  • Wij verzorgen de aanvraag en verantwoording (hiervoor vraagt onze partner 10% bij goedkeuring)
  • Wij verzorgen een op maat gemaakte eigen scholingsacademie
  • Wij ontzorgen jou compleet

 

© 2024 | Webdesign Kuipers Design