Pedagogische Coach

De #ikblijfontwikkelen hebben wij in het leven geroepen, omdat wij het belangrijk vinden, dat je blijft ontwikkelen en niet blijft stilstaan. Dus wil je graag je eigen bergtop bereiken, maar weet je nog niet helemaal hoe je daar wil komen? Daar helpen we je graag bij! Ook wij kunnen niet blijven stil staan en breiden onze kennis en trainingen jaarlijks uit.

Bereik je eigen bergtop

Waarom je eigen bergtop? Iedereen heeft zijn eigen doelen en ambities. Dus je bepaalt helemaal zelf welke top jij wil bereiken. Dus of je nu voor de Mount Everest, de Vaalserberg of de Holterberg kiest, het is jouw keuze! Hoe jij er wil komen ook. Dus gaan we recht omhoog of toch liever via een zigzagroute. Daarnaast vraagt het beklimmen van een berg ook inzet en doorzettingsvermogen van jou. En als het je lukt? WoW wat een zelfvertrouwen en een adrenaline komt er dan vrij…

Ook privè vind je ons tijdens de vakantie in de bergen. De rust in je hoofd, de natuur om je heen, het oneindige gevoel en de vrijheid die je voelt geven precies weer waar je naar toe wilt bij je ontwikkeling.

Dus ga je mee op reis?

 

 

Pedagogische coach voor pedagogische medewerkers

Slaat de #ikblijfontwikkelen helemaal op jou? Dan gaan wij graag samen met jou de uitdaging aan! Samen gaan we de route uitstippelen om op je bergtop te komen. Dus de route bepaal jij helemaal zelf, wij begeleiden, trainen en coachen jou.

Pedagogische coach voor gastouders

#ikblijfontwikkelen past helemaal bij jou. Jij wil je graag als professionele opvang op de kaart zetten. Daarnaast wil je graag jezelf ontwikkelen, zodat je de kinderen nog beter kunt begeleiden bij hun ontwikkeling. Je straalt graag je passie uit, zodat ouders gewoon bij jou de opvang willen afnemen.

Wij maken gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.