MENU
Menu

Training Werken met baby’s? Ik? review door Inge

Training Werken met baby’s? Ik?

Ik ben sceptisch aan de opleiding Werken met Baby’s begonnen. Ik dacht, waarom moet ik na 25 jaar nu nog een opleiding dáár voor doen. Ik heb al zoveel baby’s gehad, waarom?
Maar ik zal je vertellen hoe ontzettend leuk dit is, zelfs voor een oude rot in het vak.
Ik kwam dingen tegen die ik niet wist en ben dit op “mijn” baby’s gaan toepassen. Een baby rollend verschonen ipv aan de beentjes omhoog tillen! Ik wist het niet!
Ik werd er zelfs vrolijk van, deze opleiding te mogen volgen. Geleid door een zeer bevlogen en gedreven cursusleidster, die met al haar ervaringen dit met ons wil delen.
8 dagdelen, met ook zeker huiswerk. Maar door alle informatie die wij hebben gekregen en dit toe te passen in ons mooie beroep in de kinderopvang, gaat er voor mij in ieder geval weer een wereld open en kan ik op een hele mooie manier nog meer genieten van deze schattige jonge mensjes. Anja, dank je wel voor je passie en je bevlogenheid. Het was een supertraining!

© 2024 | Webdesign Kuipers Design