MENU
Menu

Doelen stellen en bereiken?

Doelen stellen en bereiken?

Je kent dat wel, je hebt een doel wat je graag wilt bereiken. Maar dan komen er ineens van die vervelende gedachtes opzetten. “Dat gaat nooit lukken!” “Hoe krijg ik dat voor elkaar?” En voor je het weet zit je helemaal vast, door je eigen blokkades. Je doel? Die bereik je niet, want je zegt immers continue dat het niet mogelijk is.

Maar kloppen die blokkades wel? Kun je het echt niet bereiken? Kijk eens goed om je heen naar de mogelijkheden. Oplossingen liggen overal. Alleen moet je die kansen en mogelijkheden grijpen en zien als ze langskomen. Brainstorm eens met anderen, bekijk het eens vanuit een ander punt. Geloof mij, je kunt meer dan je denkt!

Dus de vraag die je jezelf stelt is eigenlijk heel eenvoudig. Denk je in een opwaartse spiraal of in een neerwaartse spiraal? Denk je in mogelijkheden of in blokkades?

De keuze, die is aan jou! Succes! En geloof mij, het lucht enorm op en je krijgt een gevoel van vrijheid, als je het doet en je doel hebt bereikt! Tja en je zelfvertrouwen… die krijgt een enorme boost!

Wil je graag gecoacht worden? Vraag dan even naar de mogelijkheden. Ons motto #ikblijfontwikkelen is voor ons erg belangrijk. Ook wij blijven ons jaarlijks uitdagen en ontwikkelen.

© 2024 | Webdesign Kuipers Design